bazar

Telefonní číslo 606 300 606 

Penzion Minor ubytování České Budějovice Oblíbené

Penzion Minor České Budějovice patří mezi v Jižních Čechách mezi levné penziony ve městě a v okolí, výhodou je dopravní dostupnost, možnost uzavřeného parkování pro osobní automobily a využití garáže pro jízdní kola a motocykly. K dispozici Vám bude restaurace, kde jsou podávány chutné snídaně dle vlastního výběru. Ubytování je poskytováno za nejlepší ceny v Českých Budějovicích.

Ubytování se psy, nebo s jinými domácími mazlíčky je akceptováno, ale pobyt je možný pouze po předchozí dohodě s recepcí penzion Minor České Budějovice.

Levné ubytování se nachází v tiché části, nedaleko centra města a výstaviště České Budějovice, ve Školní ulici č. 8, poblíž kolejí VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch, skvělá a výhodná dopravní dostupnost s možností volného i uzavřeného a kamerami se záznamem střeženého parkování. Penzion Minor České Budějovice je vzdálen cca 50 m od stanice MHD.

Řadíme se mezi nekuřácké penziony v Českých Budějovicích a okolí, k pobytu nabízíme komfortní prostorný dvoupokojový apartmán pro 1 – 4 osoby a různé druhy pokojů: Jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové.

Ubytování v soukromí České Budějovice Vám nabídne skvělou snídani v restauraci a uzavíratelné monitorované parkoviště.

Penzion Minor České Budějovice, ubytování hotelového typu, v příjemném a klidném prostředí.

Veškeré pokoje i apartmán v penzionu České Budějovice jsou kvalitně vybaveny samostatným sociálním zařízením, sprchou, plochou LCD televizí se satelitním příjmem, velkým přenosným ventilátorem a chladničkou.

Ubytování v Českých Budějovicích Vám v některých pokojích zpříjemní kuchyňka s mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a potřebným nádobím. Rychlé připojení k Wi-Fi internetu je v celém ubytovacím zařízení Minor České Budějovice zdarma.

Aby bylo Vaše ubytování v penzionu Minor České Budějovice co nejbezpečnější, provádíme maximální opatření proti možnosti přenosu infekčního onemocnění. Kromě neustálé důkladné desinfekce všech pokojů i celého objektu ubytování jsme pro Vás připravili pokoje, do kterých je vstup přímo ze zahrady penzionu.

Kvalitně vybavené a perfektně vydesinfikované pokoje mají své samostatné vchody, vlastní koupelnu a WC, rychlý Wi-Fi internet, chladničku a plochou LCD - SAT televizi s rádiem. Nesdílíte s nikým žádné společné prostory, tudíž v ubytování nepřicházíte s nikým cizím do přímého kontaktu v uzavřeném prostoru.

Levné krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Českých Budějovicích poskytuje za přijatelnou cenu kvalitní ubytovací služby, důsledně dbá na každodenní pečlivý úklid, pokoje i celý objekt je nepřetržitě udržován v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady.
Ubytování České Budějovice připravuje kvalitní snídaně dle vlastního výběru ze šesti druhů snídaňového menu od 7.00 do 10.00 hodin. V restauraci je možné bezdrátové připojení k Wi-Fi internetu.

Levné ubytování patří mezi levné penziony v Českých Budějovicích a okolí v oblasti Jižní Čechy.

Podrobnosti

  • Adresa
    Školní 8, České Budějovice, 37010
  • Telefon
    387314949
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    490 Kč
  • Zobrazení
    41746
  • Vloženo

Kontaktujte nás

mapa

Monaxa Provider s.r.o.
Dubnice 28
794 01 Lichnov
Telefon: +420 606 300 606
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vykupujeme materiály:

Kovy.cz

Výkup tvrdokvu po celé České republice do 24 hod, neváhejte nás kontaktovat: info@kovy.cz, +420 722 086 304  

Litujeme, ale tato stránka neexistuje...

404

Je nám líto, ale stránka kterou se chystáte navštívit není na uvedené adrese dostupná.

palivové dřevo půjčovna dodávek stěhovací služby povolení - vyřízení
přidat inzerát zdarma